Köszöntő

Köszöntjük a Gulyás György Szakkollégium honlapján!

Szakkollégiumunk a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karán jött létre 2008-ban és az ország egyedüli zenei szakkollégiumaként működik. Fő célunk a tehetséges hallgatók fejlesztése. Fellépési lehetőségeket kapnak és különböző szakmai kurzusokon és előadásokon vehetnek részt a szakkollégium tagjai.
A szakmai fejlődés mellett a közösségformálás is célunk, ezért a tanév során egy hétvégét közösen töltünk el, valamint a szakkollégiumi napokat is közös együttléttel zárjuk.
Honlapunkon további információkat talál a tagokról, programjainkról és eredményeinkről.

Varga Júlia,
szakkollégiumi diákvezető

Frissítés dátuma: 2018.03.20.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ