Felvételi jelentkezés

A kitöltött és aláírt jelentkezési lapot és a megfelelő csatolandó dokumentumokat (tanulmányi eredmények, főtárgy tanári ajánlás, motivációs levél, stb. …) kérjük a e-mail címre elküldeni a jelentkezési határidőn belül.

A jelentkezési lapok elbírálása után személyes beszélgetésre hívjuk a felvételizőket, melynek során eddigi eredményeikről, terveikről, motivációjukról kérdezzük őket. Ezen beszélgetésen a felvételiző a szakkollégium vezetőivel beszélget.

A beszélgetést követően az előre meghirdetett időpontban a Szakkollégium Közgyűlése dönt a jelentkezések elbíráslásról

A jelentkezési lap letölthető innen

Frissítés dátuma: 2018.04.09.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ