Felvételi eljárás

A Szakkollégiumba jelentkezhet a Zeneművészeti Kar azon aktív, nappali tagozatos hallgatója két lezárt félév után, aki BA képzésben 4,7-es, MA képzésben 4,6-es tanulmányi átlaggal rendelkezik, (évfolyamában a hallgatói tanulmányi rangsor felső 20 %-án helyezkedik el), főtárgy érdemjegye az előző két félévben jeles volt, vagy kimagasló versenyeredménnyel rendelkezik. Ha az előbbi feltételek nem teljesülnek, adott esetben főtárgy tanári ajánlást is elfogadunk.
Első éves hallgatók jelentkezését is várjuk! Az ő esetükben főtárgy tanári ajánlást és motivációs levelet kérünk csatolni a jelentkezési lap mellé.

Az eljárás során megfelelt hallgatók szakkollégiumi tagságukkal együtt az egyetemi tehetséggondozási program résztvevőivé is válnak.
A Szakkollégium vezetősége a benyújtott pályázatok alapján szakmai javaslatot tesz a felvételre/elutasításra, majd a Szakkollégium Közgyűlése személyes beszélgetés során választja tagjai közé, vagy utasítja el a jelöltet.

Jelentkezési határidő: 2018. május 11. péntek. /első éves hallgatók számára 2018. szeptember 14./
A jelentkezéssel kapcsolatos további információk a FELVÉTELI JELENTKEZÉS menüpont alatt olvashatók.

 

Frissítés dátuma: 2018.04.10.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ